Frank Valentino.Van Frank Valentino is een nieuwe single†te downloaden†met de titel Verliefd als nooit gezien! Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Dat weet je, Zie je niet en Mijn hart is vrij uit.


Get Ready!Get Ready! heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Sterrenregen. Eerder bracht het trio onder andere Iemand zoals jij, Vrij, Jaleo, Ga door, Zeemeermin, Eigen zin, Samen, Vuur (diep in mij) en Wachten op jou uit. Globe Entertainment heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


De Dijk.Van De Dijk is een nieuwe single te downloaden met de titel Niet de lef. Eerder bracht de groep onder andere de albums Allemansplein, Later is nu, Scherp de zeis, Ik jou en jij mij, Het moet en het zal, Brussel, We beginnen pas, Zullen we dansen en Kom blauwe regen uit.


Jeffrey Peters.Van Jeffrey Peters is een nieuwe single verschenen met de titel Wat ik je zeggen wil. Eerder bracht de zanger Laat mij maar gaan uit. Deyoso Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Wimmie Bouma.Van Wimmie Bouma is een nieuwe single te downloaden met de titel Mambo, mambo. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers De ring die jij draagt, Als jij het niet meer weet, Mijn kleine Rosa, Nog één kans, Eenmaal, Jouw tranen liegen niet en Zing en leef zonder zorgen uit.


Leen Zijlmans.Van Leen Zijlmans ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Mijn herinneringen. Er staan twaalf nummers op de cd waaronder Daar zijn opa's voor, Kleine dingen in het leven, Geen man kan zonder liefde, Paradijs in de zee, Dit is mijn kroeg (biertje), De mooiste dag (uit mijn liefde), Mijn oude huis, Ik blijf je vriend en Doe wat je wilt. JC Records heeft het schijfje geproduceerd.


Maico.Maico heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Jij bent mijn nummer 1. Eerder bracht de zanger onder andere Liefde is een virus, Zoveel moois, Zij houdt nog steeds van hem en Morgen uit. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Mooi Wark.Van Mooi Wark is een nieuwe single te downloaden met de titel Dorst. Eerder bracht de groep onder andere Hey hey die kerstman, Goede been verkeerde been, Jalalala, Oh Yvonne, Vaya con Dios en De Dakar rally uit. Het nummer wordt in het Drents dialect gezongen.


Sammy Baker.Van Sammy Baker is een nieuwe single te downloaden met de titel Jessica. Eerdere nummers die de zanger op de markt heeft gebracht zijn Schat wat kost een zoen van jou, Ik bouw een paleis, Zomerzon en Weet ik veel wat liefde is.


Een duik in het hitverleden.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top vijftig, uitgezonden 05-01-1974 Radio†Noordzee Internationaal was een zeezender die uitzond van†1971 tot 1974.Artiesten: Nico Haak en de Paniekzaaiers.

Titel: Joekelille.

Notering: Nummer achttien.


Jeroen Weerdenburg.Jeroen Weerdenburg heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Zo vrij... Eerder bracht de zanger onder andere Naar huis, Schijn je licht op mij, Laag bij de grond, Zondag, Wat ik voor je voel en Jij uit. Sound Vision Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Roy Beckers.Van Roy Beckers is een nieuwe single verschenen met de titel Ze smaakt naar Pina colada. Eerder bracht de zanger onder andere Jij bent alles en Mag ik zeggen uit. Spam Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is†op de diverse downloadsites.


Jan Koevoet.Van Jan Koevoet is een nieuwe single te downloaden met de titel Jij bent het helemaal. De opbrengst van het nummer komt ten goede aan de Stichting Stoere Pepijn. Eerder bracht de zanger onder andere Bella bella amore, Ik heb er toch alles aan gedaan, Met tranen in je ogen en Je hebt 'n plekje in mijn hart uit.


De tijd van toen....de langspeelplaat.
Artiesten: o.a. Ria Valk, Anneke Gronloh en Boudewijn de Groot.

Titel: Klaas Vaak presenteert 40 Hits uit 20 jaar Nederlandse Popgeschiedenis.

Uitgebracht in: 1976.


Pascal Montelli.Van Pascal Montelli ligt een nieuwe EP in de (internet)winkels met de titel Ga met me mee. Er staan vijf nummers op het schijfje. De andere vier zijn Een nieuwe liefde, Zonder jou, Sweet love en Mijn liefde. D & V Records heeft de cd geproduceerd.


Michael Pigge.Van Michael Pigge is een nieuwe single verschenen met† de titel Ik wil met jou de nacht beleven. Eerder bracht de zanger Ik mis je zo uit. L & G Productions heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Dean Saunders.Dean Saunders heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel 1 2 3. Eerder bracht de zanger onder andere Ik wil vannacht bij je slapen, Ben jij, Je verblindt me en Zij is alles uit. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Radio Veronica Top 100 van het jaar 1966.Een Nederlandstalige notering†van de best verkochte singles†uit de Radio Veronica Top 100 in†het jaar 1966. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van 1960 tot 1974.Artiest: Ted de Braak.

Titel: 'n Glaasje madera m'dear?

Notering: Nummer zevendertig.


Jordy.Van Jordy is een nieuwe single verschenen met de titel De wereld draait door. JB Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Jonathan.Van Jonathan is een nieuwe single te downloaden met de titel Kleine jongen. Het is het eerste nummer dat de zanger op de markt heeft gebracht.


David Vandyck.David Vandyck heeft een nieuw album opgenomen met de titel David Vandyck zingt Will Tura. Ook de twee laatste singles Overgaan en Vergeet Barbara staan op het schijfje. Vijfentwintig juni is de cd verkrijgbaar in de (internet)winkels.


Jaman.Van Jaman ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Oh Leilah. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Ik wil een goede vader voor je zijn, Samen dansen op de reggaebeat, Blikken of blozen, Waarom, Spoken bestaan niet, Gewoon weer opnieuw, Dat ging snel voorbij, Laat me los laat me vrij en Overal ter wereld uit. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.


De Decennium jaren 00 Top honderd.Een Nederlandstalige notering uit de Decennium jaren†00 Top honderd.Artiesten: De Poema's.

Titel: Zij maakt het verschil.

Notering: Nummer achtennegentig.


Jantje Mulder.Jantje Mulder heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Moet ik jou zomaar vergeten. Showbizzinfo Records zorgt ervoor dat het nummer zeven juni te koop is op de bekende downloadsites.


Dennie Christian.Van Danny Christian is een nieuwe single te downloaden met de titel Hey-zo ben jij. Eerder bracht de zanger onder andere Rosamunde, Susan, Wij zijn twee vrienden, Vriendschap, Ik kijk je aan, Eens komt die dag, mijn hart huilt van geluk, Mijn mooiste gedachte en Dit is super uit.


Corty.Corty heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Lachen. Eerder bracht de zanger onder andere Scrabble uit. Azertiek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Andy.Van Andy is een nieuwe single verschenen met de titel De dag... A Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Marco Schouten.Van Marco Schouten is een nieuwe single te downloaden met de titel Je hebt mammie's ogen. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Meisjes van plezier, Alles wat ik doe, Tranen in mijn bier, In al mijn dromen en Dat meisje uit.


Hans de Booy.Van Hans de Booy is een nieuwe single te downloaden met de titel Niets = voor altijd. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Annabel, Een vrouw zoals jij, Thuis ben, Vrijheid, Ogen, Alle vrouwen en Groene smart uit.


Danny Poppinghaus.Van Danny Poppinghaus is een nieuwe single verschenen met de titel Als je danst. Eerder bracht de zanger onder andere Gevochten en gestreden en Jij gaat mij niets meer zeggen uit. Frank van Etten heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


De Vlaamse Top vijftig (week Tweeentwintig).De†hoogste binnenkomer†uit de Vlaamse Top vijftig. De Vlaamse Top vijftig†kunt u beluisteren op zondag van 16.00u tot 18.00u op Radio 2 beArtiest: Dennie Damaro.

Titel: Lieve moeder.

Binnengekomen op: Nummer tweeenveertig.

 

 

Ancora.Van Ancora ligt een nieuw album/nieuwe dvd in de (web)winkels met de titel Voorbij de horizon. Er staan twaalf nummers op de schijfjes waaronder Word zeeman, Hoog in het noorden, Thuis zijn, De gouden eeuw, Het dorp waar ik zo van hou, Vaar op je eigen kompas, De koningin van water en wind, Ze kwamen over zee en Zoals ooit bij ons.

 

 

Wesley van Boven.Van Wesley van Boven is een nieuwe single verschenen met de titel Hart van Steen. Frank van Etten Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

CDV & Zeeuwse Ricky.Van CDV & Zeeuwse Ricky is een nieuwe single verschenen met de titel Dans de kuduro. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo op de markt heet gebracht. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het te koop is op de bekende downloadsites.


Henri van Velzen.Van Henri van Velzen†is een nieuwe single†te downloaden†met de titel Bella balkonia (2015 versie). Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Een vriend is pas een vriend, Dan ga je maar, Wij staan achter Oranje, Het maakt me niets meer uit en Vier vrienden uit.


De dj plugt zijn eigen plaat!Diverse dj's hebben zelf een plaat opgenomen. Het voordeel hiervan was dat ze hem zelf konden pluggen.Naam: Tony Vos.

Titel: O, Tilly.

Dj geweest bij: o.a. Radio Veronica.


Ferry van Leeuwen.Van Ferry van Leeuwen is een nieuwe single verschenen met de titel Ik zal er zijn. Eerder bracht de zanger onder andere De ogen van Lisanne en Zo simpel uit. TRM Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Alberto Nicolay.Alberto Nicolay heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Kom met me dansen. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.


Patrick Valentijn.Van Patrick Valentijn is een nieuwe single te downloaden met de titel Voel jij wat ik voel. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Je tilde mij weer op, Mijn zonnestraaltje, Laat de wereld maar komen en Ik ga leven uit.


Jeroen van der Boom.Van Jeroen van der Boom is een nieuwe single verschenen met de titel Mag ik dan bij jou (live in de Arena Toppers in concert 2015). Eerder bracht de zanger onder andere Toekomst, Betekenis, Het is over, Dat weet je, De stilte, Verslaafd aan jouw liefde, Beter laat dan nooit en Kom maar op uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Lisa del Bo.Van Lisa del Bo is een nieuwe single verschenen met de titel De adem van de lage landen. Eerder bracht de zangeres onder andere Vlinder, Ergens, Liefde is een kaartspel, Morgen, Alleen voor jou, Met zestien kun je nog dromen, Hemelhoog, Zo ken je mij al lang, Radeloos, Dicht bij jou en Mama is het eenzaam daar uit. APR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Herinnert u zich deze nog? (week tweeentwintig).Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica†Top veertig van 1972. Dus precies†drieenveertig jaar geleden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van 1960 tot 1974.Artiest: Ronnie Tober.

Titel: Met een roos in je blonde haren.

Notering: Nummer zevenendertig.


Karin Welsing.Van Karin Welsing†is een nieuwe single†met de titel Want als 's nachts... Eerder bracht de zangeres onder andere de nummers Zoals ik ben, Ik wil niet leven in onzekerheid, Italiaanse nachten, Wij samen ťťn, Engelbewaarder en Bitter zoete tederheid uit.


Marco de Hollander.Van Marco de Hollander is een nieuwe single verschenen met de titel Jij bent de leukste. Eerder bracht de zanger onder andere Over een uur, Achter de wolken, Twee armen en een zoen, Beleef het mee, Gooi nog een keer de glazen vol, Echte vriendschap, Kerstfeest met je vrienden en Je dromen achterna uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Joey Hartkamp.Van Joey Hartkamp is een nieuwe single verschenen met de titel Hoor je m'n hart. Eerder bracht de zanger onder andere Geen nacht meer zonder jou, Ik wil je en Jij uit. Goldstar Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Een Vlaamse Gouwe Ouwe.
Artiest: Paul Severs.

Titel: Hey baby.

Uitgebracht in: 1970.


Kurt Lotigiers.Kurt Lotigiers heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Zwoele hete zomer. Eerder bracht de zanger Annelies uit. KLR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Dirk Meeldijk.Van Dirk Meeldijk ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Waarom laat je mij alleen? Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Jij bekijkt het maar, Adieu adieu, Ik hou van jou, Jouw accordeon, 't Is voorbij, Ik hou van het leven en Vier zomers lang uit.†DML Records¬†heeft het schijfje geproduceerd.


Hermien.Van Hermien is een nieuwe single verschenen met de titel Neem voor mij maar een ander. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Goud van Oud.

Artiesten: Leen Jongewaard en koor.

Titel: Hoe maak ik mij verstaanbaar in Spanje?

Uitgebracht in: 1970.


Feestlift.Van Feestlift is een nieuwe single te downloaden met de titel De zomer achterna. Eerder bracht het duo onder andere Vol gas, In de zon en Zo mooi uit.


Ray Benjamin.Ray Benjamin heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Ik wil graag van je houden. Eerder bracht de zanger onder andere Kus me streel me uit. NRGY Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.Lady Safira & The Silver Fox.Van Lady Safira & The Silver Fox is een nieuwe single verschenen met de titel Zweven van geluk. D & V Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


De Radio Veronica Top duizend.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top duizend, die samengesteld werd nadat er vijfhonderd Top veertigs waren uitgezonden. Radio Veronica was een zeezender die uitzond van 1960 tot 1974.Artiest: Tony Bass.

Titel: Ik ben met jou niet getrouwd.

Notering: Nummer vierhonderdacht.


Axel Lane.Axel Lane heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Die zomertijd. Eerder bracht de zanger Zeg me en Voel mijn hart uit. PK Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Peter la Haye.Peter la Haye heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Jij bent de zon van mijn leven. Eerder bracht de zanger onder andere Waarom, Ik ben van jou, Ik mis je, Ik heb je nodig, Adembenemend en De warmte van je hart uit. Tweeentwintig juni is het nummer te koop op de bekende downloadsites.


De Nederlandstalige Top vijftien van toen.Een notering uit de Nederlandstalige Top vijftien, uitgezonden†21-10-1976†op Radio Mi Amigo.†De zeezender†zond uit van 1974 tot 1978.Artiesten: Neerlands Hoop in bange dagen.

Titel: Beestjes/Peter.

Notering: Nummer vijftien.


Frank Verkooyen.Van Frank Verkooyen†ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Het wordt vast een mooie zomer. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Niet vertellen dat je van me houdt, Ik droom nog een beetje, Dit is mijn kroeg, Voorbij, Ze zeggen, Kom in mijn armen, Kom wie wil er met me dansen en Vrij met mij uit. Berk Music heeft de cd geproduceerd.


David Vandyck.David Vandyck heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Vergeet Barbara. Eerder bracht de zanger onder andere Een superlange nacht, De liefde weer ontdekt, Met heel mijn hart, De trollendans, Overgaan, Wat een wonder, Magie van m'n dromen, Een glas koele witte wijn, Liefdesvuur en Zomerzon uit. Jumo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Summerland.Van Summerland is een nieuwe single verschenen met de titel Een dag als deze. Eerder bracht de groep Aloosie uit. Rooftop Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.


Gene Thomas.Van Gene Thomas is een nieuwe single te downloaden met de titel Goud. Eerder bracht de zanger het nummer Fata morgana uit.


Patrick Willemse.Patrick Willemse heeft een nieuwe single op de markt gebracht met de titel Sinds ik jou zag. Eerder bracht de zanger onder andere Je zit in mijn hart en Kus me lieveling uit. PW Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Mariusz & de Muzikanten.Mariusz & de Muzikanten hebben een nieuwe single opgenomen met de titel Farwol. Het nummer wordt in de Friese taal gezongen. Marista Records†zorgt ervoor dat het twaalf juni te koop is op de bekende downloadsites.


Arnold.Van Arnold is een nieuwe single verschenen met de titel Mijn leven... Eerder bracht de zanger onder andere Ik voel me goed, Je kunt me wel vertellen en Slapeloze nachten uit. Tip Top Records†heeft†ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.


Denans.Van Denans is een nieuwe single te downloaden met de titel Marijke. Eerder bracht de zanger onder andere de nummers Dank u wel dokter, Eenmaal ben jij, Geef mij een antwoord op mijn vragen, Het tetterlied, Meisjes zoals jij, Waarom ben jij terug gekomen, Ik kan er niet meer tegen, Oh Marian en Zeeuwse Riviera uit.

 

Home